PK-Fretit

PK-fretit ry

Pääkaupunkiseudun, PK-Fretit ry perustettiin vuonna 2007 innostuneiden harrastajien toimesta ja se on yhdistys kaikille pääkaupunkiseudulla oleville frettien omistajille ja freteistä kiinnostuneille. Haluamme välittää tietoa eläinten oikeasta hoidosta ja edistää sitä kautta eläinten hyvinvointia. Järjestämme pääkaupunkiseudulla tapaamisia ja tapahtumia resurssien mukaan. Yhdistyksemme on frettien kattojärjestön Suomen Frettiliitto, SFL Finnish Ferret Unionin jäsen.


Yhdistyksen jäsenmaksu varsinaisilta jäseniltä vuonna 2018 on 15€/vuosi. Jäseneksi liittymällä saat mm. alennusta tuotteistamme ja näyttelyhinnoistamme. Mikäli olet kiinnostunut freteistä ja frettiharrastuksesta tai haluat liittyä yhdistykseen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. Jäseneksi-sivulta löytyy liittymisohjeet.


Yhdistys on mukana keräämässä nimiä Fretin paikka ei ole häkissä -adressiin. Käykää laittamassa nimi, sivusto löytyy osoitteesta http://www.adressit.com/fretti


Muistathan ilmoittaa mahdollisesti muuttuneet jäsentietosi (nimi, osoite, sähköposti tms.) sähköpostitse pkfretit@gmail.com - Freportaasi toimitetaan antaamasi katuosoitteeseen.

Jäsenetuina vuonna 2018:

  1. Eesti Tuhkrute Liit, oikeus osallistua heidän tapahtumiinsa heidän jäsenhinnoin
  2. PK-frettien tuotteet jäsenhinnoin
  3. PK-frettien järjestämissä näyttelyissä edullisempi osallistumishinta
  4. Eläinklinikka Linnunmäki: jäseniltä ei peritä perusmaksua
  5. Flow21, Helsinki: Kaikki palvelut -10% (kampaamo, hieroja ja kosmetologi)
  6. Fast&Furry lemmikkieläinliikkeessä jäsenkortilla -15% www.fastnfurry.fi
  7. F-Animal tarjoaa vuoden 2018 ajan jäsenkorttia näyttämällä -10% alennuksen raakaruokaostoksista! www.f-animal.fi